Skrogene til Ikea et fantastisk utgangspunkt til å skape gode løsninger for hjemmet eller kontoret ditt.  Bruk ikea sitt tegneprogram:  tegn opp det du ser for deg og send det til oss (tegn med fronter). Deretter kan vi sammen gå gjennom og se at vi har fanget opp alt som må med. Neste steg er å velge et design. 

Inspirasjon

Natrulig Bjørkefiner

Valnøtt inframe

Natrulig bambus caramell

Grå MDF

Natrulig komprimert bambus

Sort MDF

Grå MDF

Hvordan vi går frem

Tenk hvordan du vil ha sluttresultatet, skriv ned og lag en enkel skisse av hva du ser for deg. Om det så bare er en liste med ting du skal ha med i prosjektet. Har du muligheten tegn gjerne opp ditt forslag på ikea sin kjøkkentegner her

Velg design og materialet du vil ha, vi tilbyr forskjellige design med en variasjon av finish. Noe er mer bærekraftig enn det andre. En type er 100% resirkulerte 

Ditt prosjekt blir produsert hos oss i Drammen hvor vi har vårt verksted og produksjons team. Så blir det klart for montering.  

Lite

Medium

Stort

kontakt oss

Lokal produksjon

Vi er lokalisert i Drammen og her gjør vi all produksjon av våre produkter. Med den kompetanse vi har internt kan vi designe, planlegge, produsere og montere alt vi lager. 

Cutfab AS

Konnerudgata 73 

3046 Drammen

tlf +47 32 99 28 80

Hello@cutfab.no