Ukategorisert

EPU16 uke 6 – Oppbevaring på skrivebordet

Ny uke og nytt produkt:) Ukens produkt ble lagd på ca 1-2 timer fra ide til vi hadde det som er på bildene her. Rom for noen forbedringer her og der, men produktet fikk de funksjonen som var tenkt på ved oppstart.

Har vært en hektisk uke siden jeg har vært på inspirasjon tur til møbelmessen i Stockholm noen dager – mye kult å se men også mye likt.. Det som er verdt å notere seg er at Norge er ikke var spesielt godt representert blandt utstillerne så går du med en designer spire i magen? klin til det er plass på markedet:)

Her er det brukt 3mm akryl som er klikket sammen på en slik måte at man har en fleksibilitet i hvordan man vil bruke de ut ifra hvilke behov man har.

Ide og design: Karoline Sand Steen

Les mer om EPU16 her

IMG_5673 IMG_5676 IMG_5679 IMG_5684 IMG_5691IMG_2173IMG_2174