Ukategorisert

EPU16 uke 4 – Skihylle

Denne uken har vi vært ute å virkeliggjort en ide fra en tilhenger som hadde en utfordring som måtte løses. Steinar hadde en ide om hvordan han kunne løse sin utfordring med å ha et bra system til skiene sine. Han har søkt gjennom google X antall ganger uten å finne det produktet han egentlig så for seg, men da han ikke fant det tok han kontakt med meg i Cutfab. Sammen har Steinar og jeg lagd et design vi føler løser oppgaven på en genial måte. Ved å henge skiene horisontalt kontra vertikalt (som de fleste andre systemer) for man frigjort mer plass under skiene. Her passer det perfekt med smøre benk e.l. Systemet er enkelt, det er to former som vi har frest ut i 18mm poppel i en form som gjør at man enten kan ha et par alpinski på en hylle eller 2 par langrenski. Stavene henger man elegant under slik at man enkelt har orden på skiene sine.

Produktet er nå i en beta versjon som vi legger til salgs og tar gjerne tilbakemeldinger for å tweake det enda litt bedre. kjøp produktet her!

Les mer om EPU16 her

Ide: Steinar Ødenes

Design: Steinar Ødenes og Kristoffer Steen

DSC_0066 DSC_0067 DSC_0069 DSC_0077 DSC_0078 DSC_0082 DSC_0084 DSC_00641 DSC_00701 DSC_00791 DSC_00861